En Sergi i Sa Carnisseria a Ferreries

 Dins el projecte “Ferreries Sense Gluten”, Sa Carnisseria ha acreditat com a establiment Sense Gluten per l’Associació Celíacs de Catalunya.

 En Sergi Bosch ja havia fet feina de carnisser. Primer al mercat de Maó i després a la Carnisseria Allés de Ferreries. La mateixa carnisseria que ara ell gestiona pel seu compte des de fa gairebé tres anys, i que actualment es coneix amb el nom de “Sa Carnisseria”.

 Es van interessar tant per la Celiaquia, com per tot tipus d’al·lèrgens en el moment en que van diagnosticar al seu fill d’al·lèrgic a la proteïna de llet de vaca. Fins aquell moment, mai s’havíen plantejat les dificultats que es troba aquest sector per poder sortir a menjar a una Restaurant, ni el desconeixement que encara avui existeix. 

Han après a llegir etiquetes, fitxes tècniques i a substituir uns productes per altres d’aptes; que no és tan difícil. I sobretot, a ser empàtics

El conveni que va signar l’associació Celíacs de Catalunya amb l’Ajuntament de Ferreries, els va animar a participar, a trobar informació i a entrar en contacte amb l’Associació. Ha estat una oportunitat i una experiència molt positiva.

Estan molt contents d’haver pogut formar-se i de posar el seu gra d’arena. 

Volem agrair a l’Ajuntament de Ferreries la seva implicació amb el col·lectiu Celíac de Menorca.




 


 

Comentarios

Entradas populares